ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΝΕΑΓΡΑΜΜΑ

Ανακοίνωση από το Κέντρο Yoga Neo”,

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΝΕΑΓΡΑΜΜΑ

Παρουσίαση:

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 18:00-19:30,

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Εισηγήτρια: Άλια Σαμάρα (Ψυχολόγος Μ.Α, Ψυχοθεραπεύτρια).

(Πλατεών 40Α, Βρηλίσσια)

Η εκπαίδευση αυτή είναι μια εισαγωγή στο Εννεάγραμμα που απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν να γνωρίσουν και να εμβαθύνουν στη θεωρία του αλλά και στην πρακτική εφαρμογή της γνώσης αυτής.

Έτσι η μελέτη του Εννεαγράμματος θα μας προσφέρει ένα ανεκτίμητο μονοπάτι τόσο για την κατανόηση του εξωτερικού μας κόσμου όσο και για την εξέλιξη του εσωτερικού μας κόσμου.

Θα είναι ένας τρόπος για να δούμε με μια ακόμη διαφορετική οπτική γωνία τους ανθρώπους, τις καταστάσεις, τις σχέσεις και γενικά τον κόσμο γύρω μας.

Το Εννεάγραμμα είναι ένα μοντέλο με τη βοήθεια του οποίου θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε αφ’ ενός την προσωπικότητά μας, λαμβάνοντας υπόψη τη μοναδικότητα του καθ’ ενός μας, αφετέρου τις συμπεριφορές, τις στάσεις και γενικά τον τρόπο που οι δικοί μας γύρω αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα. Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να αναλύσουμε και να κατανοήσουμε διαφορετικά τις καταστάσεις και τα γεγονότα που μας απασχολούν.

Θα μας δοθούν λεπτομέρειες για τους 9 τύπους, τις 9 διαφορετικές ευφυΐες, τα πάθη και τις αρετές του κάθε τύπου και τον διαφορετικό τρόπο σκέψης, συναισθήματος και κινήτρων. Με λίγα λόγια θα φέρει στην επιφάνεια τη διαφορετικότητα με την οποία ο καθ’ ένας μας αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα.

Θα είναι ένα ταξίδι δυναμικό και πολυσύνθετο που θα μας φέρει όσο κοντά θέλουμε στη γνώση του αληθινού μας εαυτού.

Η αρχική συνάντηση θα γίνει 11 Οκτωβρίου ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στον ίδιο χώρο.

Η κράτηση θέσης για τη συμμετοχή στο σεμινάριο συμπεριλαμβάνει την καταβολή 50ε στο τέλος της 1η συνάντησης τα οποία θα συμπεριληφθούν στα δίδακτρα της εκπαίδευσης.

Τηλ. επικοινωνίας και δηλώσεις συμμετοχής για την παρουσία σας στην 1η συνάντηση στο τηλ. 6937 664020 (Βασιλεία Κουλίδου)

Με εκτίμηση,

Βασιλεία Κουλίδου

Pin It on Pinterest

Share This